Reserveer nu uw ijskar

0495 32 55 95 0495 32 55 95

Huur onze ijskar voor uw bedrijf

Het IJskarretje in Antwerpen maakt niet alleen het lekkerste roomijs, we serveren het ook nog eens op de plezantste manier! Onze ijskar is te huur voor alle bedrijven zodat uw bedrijfsfeest gegarandeerd een groot succes wordt!

Twee soorten ijskarren

Het IJskarretje heeft twee soorten ijskarren in gebruik:

  • Gele ijskar: Deze wordt vooral gebruikt op beurzen, markten... Dankzij de ingebouwde diepvries bewaard het ijs extra lang.
  • Witte ijskar: Ook onze ijsbar genoemd. Deze ijskar past perfect op huwelijken. Doordat hier geen diepvries voorradig is, kan het ijs tot maximum 2,5uur bewaard worden. Dit om de authenticiteit van het hele gebeuren te behouden.

Naast onze ijskarren beschikken we verder ook nog over een ijsbar en een brommer waarmee we in de binnenstad van Antwerpen rondtrekken.

Verras uw werknemers

Wij bereiden elke liter ijs met veel passie voor het vak, en dat proeft u! Kies uit ons uitgebreid assortiment van smaken zoals vanille, chocolade, aardbei, mokka, en nog zoveel meer. Ook serveren we onze ijsjes met diverse toppings: chocoladesaus, aardbeien, warme kriekjes, … of maken we zelfs heuse ijscoupes. Reserveer de ijskar voor uw bedrijfsfeest tijdig en verras jong en oud! De ijskar huren voor bedrijven regio Antwerpen kan vanaf 250 bolletjes ijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw reservatie. Wie nu al eens wil proeven van ons heerlijk ijs en onze ijspralines, kan ook online bestellen.