Reserveer nu uw ijskar

0495 32 55 95 0495 32 55 95

Het IJskarretje is uw ijskar aan huis voor elke gelegenheid en feest

Vrolijk uw feest op met de ijsfietskar van Het IJskarretje en huur onze ijskar aan huis in regio Antwerpen. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van deze originele manier om ijsjes te serveren. U kiest de smaken waarmee u uw gasten wil verwennen, wij bereiden het roomijs thuis volgens ons origineel recept en bedienen iedereen vanachter onze ijskar aan huis. Kies uit tientallen smaken zoals aardbei, mokka, chocolade of vanille. Indien gewenst voorzien we verse slagroom, warme chocoladesaus en andere toppings of maken we ter plaatse lekkere ijscoupes.

Authentiek familierecept

De ijsfietskar ziet er niet alleen heel erg leuk uit, ook de ijsjes zullen smaken! Het IJskarretje bereidt alle ijsjes op ambachtelijke wijze volgens een authentiek familierecept met verse melk en room. Overheerlijk! Wij maken ook lekkere frisco’s met vanille-ijs en een krakend laagje Callebout chocolade eroverheen. Loopt het water u al in de mond? Wij komen langs in Antwerpen en ons ijs kunt u ook online bestellen. Bovendien hebben wij twee soorten ijskarren. De eerste optie is een gele ijskar die beschikt over een diepvries. Deze is vooral geschikt om op beurzen, markten en noem maar te staan. Dan hebben we nog een witte ijsbar. Dit is een authentieke kar waar geen diepvries voorradig is. Hier kan het ijs maximum 2,5uur bewaard worden. 

Huur onze gelatobar

De gelatobar huren voor uw feest is mogelijk vanaf 90 euro, dit zijn ongeveer 60 bolletjes ijs. Ook voor een groot bedrijfsfeest is een ijskar een leuk idee! Dat kan bij ons wel tot 1000 personen of meer!

Onze formule’s

  • Formule € 90: 5L ijs (60 bollen) + 30 min bediening
  • Formule € 120: 7,5L ijs (90 bollen) + 45 min bediening
  • Formule € 150: 10L ijs (120 bollen) + 1u bediening
  • Zelfschepformule € 70 + waarborg van € 30: max 5L ijs (60 bollen), extra inbegrepen zijn een themabox, koelelementen, waterbakje en een schep. Bij deze formule komt de klant het gehuurde materiaal halen en brengen. Het volledig bedrag en waarborg dient bij het ophalen betaald te worden, en word de waarborg terug gegeven bij het terugbrengen in goede, volledige en propere staat.

Hoorntjes, potjes, lepeltjes en discobolletjes zijn steeds inbegrepen.

Bestel de ijskar aan huis tijdig, zo bent u zeker van een leuke toets op uw feestje! Neem vandaag nog contact op met ons.