Reserveer nu uw ijskar

0495 32 55 95 0495 32 55 95

Uitgebreid assortiment aan ambachtelijk roomijs

Iedereen smelt voor het ambachtelijk roomijs in Antwerpen van Het IJskarretje. U komt onze ijskar tegen in het straatbeeld van metropool Antwerpen in parken, op pleinen en tijdens braderijen. Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan ambachtelijk roomijs, ook allemaal te bestellen online.

Ambachtelijk roomijs

U heeft bij ons de keuze uit tal van smaken: vanille, mokka, chocolade, stracciatella, aardbei, kokos, banaan, speculoos, pistache, yoghurt, praline en citroensorbet. Op zoek naar een speciale smaak die nog niet in ons assortiment zit? Laat het ons weten, alle voorstellen zijn bespreekbaar! Ons ambachtelijk roomijs is te verkrijgen in verpakkingen van 500ml, 1L en 2,5L.

IJstaarten

Verras uw gasten met de mooiste en lekkerste ijstaarten van Het IJskarretje! Voor elke gelegenheid maken wij een prachtige ijstaart in verschillende smaken met de afwerking naar uw wensen. We kunnen de ijstaart ook personaliseren met een foto van het feestvarken erop of andere versieringen.

IJspralines

Onze ijspralines zijn een echte hit! Al onze ijspralines zijn huisbereid volgens een authentiek recept waardoor we topkwaliteit garanderen. Onze pralines bestaan uit heerlijke chocolade met een vulling van roomijs. Ook kunnen we zorgen voor een lekkere coulis in verschillende smaakjes om de pralines mee op te vullen. U koopt ze per zes in een doosje of in een speciale isomobox die 20 stuks bevat. Smelt u al voor onze ijspralines? Heeft u een vraag over de bereidingswijze van ons ambachtelijk ijs of wilt u graag onze ijskar aan huis huren voor uw feest? Neem even contact met ons op en laat het ons weten!